2010. április 26., hétfő

Hajdúszoboszló És Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő

Hajdúszoboszló Debrecentől 21 km-re fekvő város és Magyarország egyik legnagyobb termálvizű fürdőhelye. A 30 hektáros parkjában taláható strandja május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. A 13 medence kivétel nélkül nagy népszerűségnek örvend és a különböző élmény medencék, úszó,- hullám,- pezsgő,- és gyermekmedencék színesítik az ajánlatát. A gyermekek kedvencei a  gyerekmedencékben található játékelemek: vizilovak, fókák, teknősök.

A strand igazi slágere mediterrán tengerpart. A kristálytiszta, hullámzó vizű óriásmedence homokos partján kalózhajó és világítótorony nyújt egyedülálló látványt.

A  medencéken kívűl a sportcentrumban strandröplabda-, strandfoci-, streetball-, lábtenisz- és teniszpályák várják a sport szerelmeseit.

A strand területén található hazánk első víziparadicsoma, a 2000-ben épült Aquapark is, amelny egy 12 méter magas indító tornyokból indulva 9 különféle pályából választhatnak a idelátogató vendégek. A népszerű kalandcsúszdák, mint például a négypályás multicsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, fekete lyuk, őrült folyam, óriás csúszda, big hole, twister, Niagara együtteses egy kilométert tesznek ki. Ezenkívűl a kicsiket minicsúszdák, a medencében álló élethű elefántok, vízivár csobogókkal, valamint fajátszótér szórakoztatja.

A nyugodtabb vízi élményekre vágyókat is várja valami: a sodró folyó.

Ahhoz, hogy mindezt élvezni tudjuk szükségünk van egy Hajdúszoboszló szállás ajánlatra ill. apartman Hajdúszoboszló területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése